29 april 2006

Äntligen!

Nu kan jag lika gärna lägga mig ner och dö.
Mitt mål med livet är uppnått.
Jag har inget mer att sträva efter.

http://www.stureplan.se/articles/2227/

Timo R
Smygläsning på Södran

Smygisen blev så himla lyckad till slut. Om man bortser från att tidningarna inte kommit fram, så jag fick jaga buntar i en taxi runt söder och köra till Södra Teatern, där folk var lite undrande, ty de trodde de hade kommit för att smygläsa en tidning, som inte fanns på plats. Hur som helst. När vi löst det problemet var kvällen alldeles guldbetonad. Mycket folk. Mycket skratt. Mycket sponsöl. Och jag fick ha min nya klänning. Yay!
27 april 2006

Soya

Hej alla sushibagare som eventuellt läser det här.
Jag är väldigt besviken på er. Många av er.
Att köpa med sig en sushi hem är för mig en vardagslyx. Jag är nog inte den enda som känner så. För en hundring kan vi sitta där framför våra tv-apparater och mumsa i lax och räkor och ris och den ljuva ingefäran.
Men så gör ni sådär. Och förstör allt.
VARFÖR I HELA FRIDENS NAMN SNÅLAR NI PÅ SOYAN?
Varför inte bara bjussa på så mycket soya som det går åt till en sushi?
Vet ni hur äckligt sushi är utan soya?
Äter ni själva er sushi utan soya?
Eller räknar ni med att alla har sushisoya hemma?
Ni måste tänka om, kära sushibagare.
Det här håller inte.
Ge mig ett S.
Ge mig ett O.
Ge mig ett Y.
Ge mig ett A.
Vad blir det?

They Do Exist!

Idag hade jag och Göran en mycket angenäm lunch i solen vid Stadsbiblan. Göran är en collector of hustomtar. Och idag när han var ute och promenerade såg han en gul tomte i ett träd. Som av en händelse hade han precis läst om ett konstprojekt som placerat ut 150 av dessa gula, mobiltelefonspråkande trädgårdsstomtar i Norden. Och Göran av alla människor hittade alltså en. Det krävdes lite klättring och en stor portion tur. Ibland är livet gott mot de goda. High Five till Göran.

Fuck all

Att sitta uppkrupen i Emelies soffa med L-word och godis och ost och choklad och te är ungefär min definition på en perfekt onsdagskväll. Fuck vapnet och Slaves. This is the real shit. Vi pratade om hur man utvecklar egna sprak med vissa manniskor. Företrädelsevis riktigt gamla vänner eller partners. Man suckar åt andras töntiga små dialekter men man kommer inte undan dem själv. Jag spelade upp ett enormt pinsamt ljudklipp från min mobils ljudupptagningsarkiv. En rapsång som handlar om två små råttor varav den ena håller balansen med svansen och den andra får åka ambulansen och den tredje bor på skansen. Haha. En fin kväll, helt enkelt.

26 april 2006

En dagens, tack.

Dagens glädjeämne: att nya tidningen kom och var så fin! jag känner mig stolt som vore den min lilla bebis. Och jag skrattade högt då jag läste den i solen, på en bänk med en tonfisksallad. Mmmmm. Livskvalitet.

Dagens inköp: en jättefin klänning på Judiths. Med svängig kjoldel som man vill snurra runt runt runt i.

Dagens låt: Mr Pedro, My apologies. Så sjukt sjukt sjukt sjukt sjukt jävla bra.

Dagens kvällsplan: Vapnet på Landet med Göran, alternativt releasefest för The Slaves med Emelie och jobbet.

Dagens humör: Mycket gott.

SalaIbland saknar jag Sala.
Där är det minsann alltid fart och fläkt.

25 april 2006

Rebel Girl

Man ska icke prata med mat munnen.
Inte heller tycka att det ar sjukt kul med lite spill pa en tidningsbild.
Jag gor bada.
I'm a rebel girl.
Igar hade jag ont i hjartat for att det var sol och jag har sa manga vanner som ar sa under-under-underbara. Sant ska val inte gora ont? Men det kandes som hjartat var fullt och inte kunde ta mer. Igar. Idag ar jag sa trott for jag kom hem fran jobbet halvsex i morse. Talade med en valdigt trevlig taximan pa vagen hem. Vi pratade om hur hurtiga somliga ar som ar ute och motionerar vid den tiden och att det kanns fint att veta att de finns. Det var gryningsljus over Kungstradgarden och en klassisk "nu borjar dagen"-kansla. Det gjorde ocksa lite ont. Vafan?