19 juli 2015

Bloggtips!

Okej, så jag noterar att det liksom är lite ute att blogga igen, eller vad det nu är som gör att en efter en i mitt flöde först glesar ut och sen lägger ned. Lever sina liv IRL if you will och därmed lämnar mig i tomhet och saknad. Oavsett orsak så är detta inte kul. Jag saknar att läsa bloggar! Jag behöver således tips. Nytt blod ska in och det snart. Please share, vad läser ni? 

9 kommentarer:

4everfine sa...

http://chaosby.blogspot.se/

http://21thingsishouldntdo.blogspot.se/

http://inteskyldignagonnagot.blogspot.se/

http://magkansla.blogspot.se/

http://lillaj.blogspot.se/

http://www.zaralarsson.se/

http://stambyte.blogspot.se/

https://rapportinifran.wordpress.com/

https://rebeckaahlund.wordpress.com/

är några av alla de bloggar som trängs med roliga gif-tumblrs i min reader.

Schmarro sa...

TACK <3

Erika sa...

Jag vill eg blogga, men.
1) Vet inte vad jag ska skriva om? Plastbanta, genusmedvetet föräldraskap, mina hembakta sockerkakor? Förlåt men jag kräks på min egen pk:het. Alltså hur det blir om en skriver ner det liksom. Tänker att jag då får skriva om ngt annat kanske men osäker på vad jag är sugen på då. Trädgårdsblogg? Orkar verkligen inte. Då måste jag ta riktiga bilder. Skulle nog förlora alla läsare också.
2) Såg över axeln på en tjej på t-banan och hur hon scrollade igenom en blogg jag också läser och lite bilder på personens barn. Fick lite panik. Som att det gick upp för mig hur många som kan läsa. O det hade nog varit en sak om de läste noga, tänkte efter, log, jag vet inte. Men som tidsfördriv bara scrolla förbi bilder av mitt underbara barn? Det blev så konstigt. Kan ju lösa det genom att inte lägga upp bilder på Alva men ja jo ändå, vad ska jag skriva om då? Mitt bäcken? Som en sån sjukdomsblogg det finns ett antal av. Vill verkligen inte det heller.

Schmarro sa...

Erika: ja alltså det år ju självklart allas egna val huruvida de vill blogga. Men jag saknar att läsa!

Limpy sa...

Anotherbloginparadise.blogspot.com och onekligen.blogspot.com vill jag lägga till listan ovan.

Caroline sa...

Jag tänkte tipsa om https://rapportinifran.wordpress.com/ men hann inte först. Och så följer jag https://ljusgestalt.wordpress.com/ och hoppas att det ska gå bra.

egoistiska egon sa...

jag ska skärpa mig och börja blogga mer. älskar att du bloggar så mycket!

Anonym sa...

Slanger in ngra bloggar jag med. Utgar ju iofs bara fran vad jag gillar. Fast jag laser & gillar ju din blogg, sa kanske funkar ngn av dem?

Dobre futro
Erikakanberika
Looking for Sara
Linnea i USA
Heja Abbe

/Johanna

Anonym sa...

Har tänkt kommentera detta allt sedan du skrev. För att det känns som om det nästan inte finns några bloggar som skrivs på det sätt som du skriver längre. Och jag saknar det, verkligen. Och kanske är det en del av skälet till att din blogg, som jag följt länge, känns så viktig för mig. Det finns även andra skäl, varav det främsta nog är att du skriver med sådan närvaro i varje ögonblick. Jag är verkligen tacksam över att få läsa.