1 september 2015

Dagvill

En bra grej med att nästan inte ha lyckats sova på "semestern": kroppen verkar inte fatta att vi rest över tidszoner alls. Den ba okej, hemma jobba vara vaken, I can do that. 

Ps dagens lämning slet hjärtat ur kroppen på mig. Värsta hittills. Ds. 

6 kommentarer:

Tove sa...

Oh fy, vill skriva nåt bra tips, men har inga. Skickar över en kram o vet precis hur det känns. Hoppas d vänder snart!

Linda sa...

<3 <3 <3

SARA sa...

<3 Jag har varit lite avis på alla som skolar in på förskola just nu. Tyckt att det låter spännande, som en rolig utmaning osv. Och kul för barnet. (OBS. Hade ju rixpanik över att bara börja jobba för typ fyra veckor sedan (och lämna ungen hemma med pappan) och nu ba, in med ungen på förskola?! Aja. Livet är tydligen fullt av vändningar.) ANYWAY. Lite mer balanserad i sinnet efter att ha läst dina rapporter. Lille Ivan. Håller alla tummar för att han snart kommer att älska det. Och du med.

Marie sa...

Ja det är tufft m ledsna lämningar! Det kommer att bli bättre, han kommer trivas och ha det alldeles utmärkt. Men, hear, hear, det är jobbigt som fan ett tag där. Håll ut! För övrigt, igen, vad BRA att du kom iväg på lite semester, även om du inte har sovit så mkt o så, ändå, verkl viktigt o bra att du vågade och orkade åka iväg o ladda dina batterier. Hejar på dej o er. Kram!

Frida sa...

Det gör ont i hela mig när jag läser om er inskolning. Vi var där för ett år sedan, och då behövde jag inte gå igenom denna svinjobbiga sak som ensam förälder. Vårt barn var ledsen hela dagarna, ofta från vi lämnade tills vi hämtade. Någon gång fick vi hämta tidigare för att dom kände att han inte orkade med mer. Det tog nog säkert 1 1/2 månad för oss att skola in. Alltså tills han tyckte det var okej att vara på förskolan själv. Men nu älskar han det (oftast) och jag är så tacksam över det! För vad har vi för val egentligen? Men jag tvivlade ju rätt många gånger över ena levnadssätt under den dör i skolningen alltså. Behöver vi verkligen jobba liksom?!
Ah jag vet inte vart jag ville komma med detta... kanske bara som alla andra -säga att det kommer bli bättre! Högst troligt iaf! Förhoppningsvis får ni snart uppleva en hämtning tex när du får tjata med dig Ivan hem. Och när han börjar prata om sina kompisar eller springer runt o leker o kiknar av skratt på en sommaravslutning. Eller när han lyser upp som en sol när han ser en pedagog efter sommarlovet. Jag hoppas det händer snart! Heja er! <3

Anonym sa...

Förlåt om det här är det sista du vill höra men utifrån det du skriver verkar er förskola inte ha löst inskolningen särskilt bra. 13 barn samtidigt? Som alla är ledsna och oroliga? hm. Du kan inte förlänga inskolningen?