17 februari 2016

Äsch

Äsch, inget speciellt. Ett barn i Ivans grupp spydde bara lite mitt under vilan. I det ganska trånga vilorummet. Bland kuddar och filtar och gosedjur och sånt. Och tio andra barn. Som låg och sov vidare i en och en halv timme i samma rum.

Äsch, inget speciellt.

Djupandas lite bara.

Hyperventilerar lite bara.

Plockar Mats (Ivan) ur (för)skolan för resten av veckan nu igen då. Beräknad inskolning tillbaka till verkligheten 1 maj 2016. 

8 kommentarer:

Anonym sa...

Man blir ju galen. Skrubba allt när ni kommer hem, byt alla kläder o tvätta. Och hoppas att de har råskrubbat rummet med såpa till imorgon. Ni klarar er, jag tror på livet...! Frida

Erika sa...

Låg de kvar och sov i en och en halv timma bland en annans unge gamla spyor? Låter helt vansinnigt!

Schmarro sa...

Vet inte exakt hur de låg men barnet bars ut när det hände. De andra hade nyss somnat. Tror de isolerade platsen där barnet legat så gott de kunde men lät de nysomnade sova vidare. Kan ej svära på förloppet ty var inte där men likväl. Är som vanligt helt ointresserad av att blamea en i mina ögon fantastisk förskola - detta är mer i kategorin "skräck" och "livet" och "februari". Hu.

Erika sa...

Fattar! Håller tummarna!!

Cissi sa...

Vad skulle de gjort? Väckt alla barn, som då inte fått nån vila? Det låter mer vansinnigt i mina öron.

Jag har två barn, som oftast sover i samma säng. Om en av dem skulle vakna och kräkas ner t.ex sitt täcke, och den andres täcke samt lakan (ok, mot all förmodan!) inte skulle bli nerkräkts, så skulle jag absolut låta den andre sova kvar. Och om nerkräkts typ flytta upp i överslafen. Den sjuke skulle få byta rum.

Och Carro, mirakel sker, händer ju att bara en i familjen får kräkis ibland, trots att alla i familjen exponerats för den (se ovan, hehe).

Håller tummar för er!

Anonym sa...

Så länge de inte fick fysisk kontakt med kräket verkar det också helt urbota jobbigt att väcka de övriga nio och ha dem övertrötta och ledsna. Det hade väl redan hänt vid det laget.

Caroline sa...

Känner paniken och... kurrade det inte lite konstigt i magen nu!??!

Anonym sa...

Hur mår ni? /orolig läsare