6 mars 2016

Oklart

Glass och pommes frites från McDonalds. Jag tror att det, förutom mjölkfri välling, är ungefär det som bygger denna halvsjuka kropp just nu. Det mesta ratas. Jag lagar och erbjuder grej efter grej efter grej, men allt hamnar förr eller senare i soporna.


Idag var det i alla fall bättre. Humöret var faktiskt mer eller mindre på topp hela förmiddagen. Vi lekte i en park. På eftermiddagen var det också helt okej men det här med att han får SPELET på typ alla andra barn? Hoppas att det kommer gå över snart. Det är som att vuxna är okej, och att vara ensam med mig, men om Josef ens närmar sig samma sida av lägenheten som Ivan befinner sig i, får han psykbryt, skriker "akta" och "gå iväg" och liksom, blir ledsen och panikslagen på riktigt. Så icke-kompatibel med andra barn när han känner sig krasslig, denna.


Det är lite bättre med mig också idag. Jag låter sämre än igår, för nu är jag hesare och rossligare än tidigare i veckan, men det skär bara som hundra och inte tusen knivar i halsen idag. Imorgon kanske vi är nedre på tio?

Inga kommentarer: