27 mars 2016

Påskdagspeppen

Påskdagen kom och det släppte, tror jag. Så innerligt underbart och härligt att sova en hel natt. Så vansinnigt överskönt att se sin unge, för första gången på en vecka, äta både lunch och middag. Alltså fatta! Två måltider efter en hel veckas fasta och matstrejk (sånär som på välling). Och av dessa, få en sådan mängd energi att det verkar som jag injicierat socker rakt in i hans vener. Sådant solskenshumör. Sådan energi. Så otroligt otroligt glad och gullig med både andra barn i parkerna och mormor som varit på besök över dagen. Jag älskar när mitt barn mår bra. ÄLSKAR.

Ljuva tider. 


Firade alltings vändning genom att köpa en tallrik på Habitat/Room som jag spanat in sedan tidigare. Tänker att den passar både honom (som inte älskar att blanda mat) och mig (som alltid serverar typ två middagar parallellt pga är så desperat efter att han ska äta). 

I övrigt försökte jag bjuda mamma på fika på Himlen därtill idag. Men det gick inte så bra. Hissen gick upp till 25:e våningen men de sista två trapporna behövde man gå upp till själv, och inga barnvagnar var tillåtna däruppe. Och ivan sov. Men vi gick upp och tog lite bilder i alla fall. Otroligt mäktigt ändå, att vara på en sådan höjd. I en av dessa ser man MIT hus. Tyvärr inte i den finare av de två. 
Nu återstår en ledig dag, sedan börjar en arbetsvecka som hittills verkar lovande. Farmor och farfar är fortfarande inte på benen men jag har hjälp med hämtning både onsdag och fredag och vågar ändå hoppas på att kunna hinna ifatt en aning. 

Våren, kom nu, vi är så redo! 

Inga kommentarer: