28 november 2016

Bockar av ännu en sk weekend i hemmet

WOHO! Dags för måndag! Första advent är avklarad och det löste vi genom en jävla massa inomhuslek. Pga monsterväder i Stockholm. Alltså, snön var liksom som spikar i allas fejs oavsett riktning man försökte gå åt. Vi tog en promenad till Ringen och Ivan grät och skrek "mamma snön gör ILLA mig" från vagnen. Jahopp. Mig också, om nån hade frågat men det skedde inte riktigt så ptja, vi gick hem. Jag var stark och pigg hela lördagen men generellt sur och trist hela söndagen. Så kan det gå. Gick runt och städade och muttrade och diskade och tyckte att det var störigt med alla höger av stök som liksom växte fram samtidigt som jag tog tag i en annan. Och läggningen tog en dryg timme och jag var skiiiitsur när den var över. Och idag vaknade Ivan 6.30 vilket iofs är en helt vanlig tid för de flesta barn men inte mitt. Trodde inte mina ögon! Men som vanligt betydde mina viskande argumenteringar om att det "fortfara är natt" ingenting så vi klev upp. Nu sitter jag och lyssnar på stormen utanför och ska snart gå till först förskola, sen jobb. Säsongen för att gå på tå med andan i halsen är som bekant här. Jag har exakt dyra veckor på mig att färdigställa första utkastet av manuset till min bok. Det kan gå, men det kan också gå. Beroende på vab och barnvakter som just nu inte kryllar ihjäl sig i vår tillvaro. Jo, i fredags fick jag förresten gå på en överraskningsfest för en kompis som fyllde 40. Var ute till nio! Kom dit halv åtta! Fatta FESTLIGT liv ändå. 

Äeh. Nog om detta. Om det inte skinit igenom cirka jättetydligt ovan så är jag lite ostimulerad i kombination med stressad just nu. Men sådana tider har vi ju tagit oss igenom cirka tusen andra gånger så jag räknar med att det kommer ske även denna gång. Hepp! 


5 kommentarer:

Schmarro sa...

Skriver som en kratta men jaja. Tänk iPhone, trött, gissa lite vad det skulle stå så kommer ni nog nära!

Anonym sa...

Länge sen jag kommenterade av oklar anledning, men: fan vad grym du ääääär! Ser verkligen fram emot boken sen, om den blir tillgänglig för den stora massan. Heja!

Såg att du köpt plusplus till Ivan & därmed lyckats frigöra lite lugn hemma. Min yngsta älskar också plusplus (de små iofsig) & han har ägnat många långa stunder åt brio mekano och geomag också, kanske tips till er? Magnetbyggsatser som geomag brukar verkligen förtrolla barn som gillar bygg & konstruktion. /Sara

Schmarro sa...

Tack för tips! Magnetbyggen (förvisso i trä) pillar han med massor på fsk men mekano har vi inte provat ännu, ska testa. Boken kommer 2018 på stort förlag OM JAG LYCKAS BLI KLAR nån himla gång aaaaaaaahhhhh.

SARA sa...

Nämen hallå, ska jag orka vänta ända till 2018?! Det pallar jag knappt! (P.S. OM du skulle behöva en korrperson (till) så vet du var jag finns...)

Och jo, du kommer att bli klar! <3

Lena sa...

Längtar också efter bok! Klart du fixar det!