9 juni 2017

What would Kristen do?

Igår när jag hade som värst med pms:en (se nedan) och Facebook hade en bugg så att inga previews lästes in och jag därmed inte kunde sköta mitt jobb pga mitt jobb just då var att lägga in cirka 25 fb-poster i en sommarplanering, använde jag en god stund åt att RASA samt bildgoogla en av de snyggaste personer jag vet, nämligen Kristen Stewart.

Kanske hade det att göra med akut behov av verklighetsflykt och önskan att bara VARA NÅGON ANNAN en himla stund? Oklart. Oavsett vad så satt jag och i princip dreglade över hur ball och fin jag tyckte att hon var, vilket - jag vet - är lite patetiskt för en snart fyrtioårig svensk kvinna att göra, men äsch. Så var det i alla fall. Funderade länge och väl på kvällen sen på hennes looks. Vad det är jag tycker är så attraktivt, liksom. Förutom tänderna, hon har alltså den typ av tänder jag har en slags fetisch för, var det nog hela paketet med typ "obrydd med lite trasiga brallor och solbrillor och skitigt hår och olika lager kläder och lite hud här och där"?

Noterade även följande attiraljer som ofta förekom på bilder:

- lattemugg / smootihemugg i hand (okej inte på bilderna nedan men there were PLENTY)
- olika halsband, inte sällan ett med ett hänglås (?) på
- enkla tygskor (I CAN DO ENKLA TYGSKOR?)
- en ball liten mössa som liksom sitter tight och lite på baksidan (är detta vad vi kallar en vanlig hiptsermössa?)
- inte sällan uppknäppt översta knapp i jeans (detta tycker jag iofs inte var så hemskt coolt)Jahopp, nog om detta. Skoja, inte nog om detta. Fortsatte kolla på bilder hela kvällen sen. Så kan det gå till i en understimulerad pms-kvinnas liv. Vaknade i morse och bara: hmm, kan jag BLI lite mer cool möjligtvis? Provade det spännande greppet: keps bak och fram. Och mer ögonsmink än vanligt. Provade detta hela färden (till fots) till förskolan samt till jobbet (via tunnelbana) för att när jag kom in gå förbi en spegel och inse att det här håller inte. Kepsen åkte fram igen. Men ändå kreativt grepp av mig att experimentera lite, visst? Experimentet var så utpumpande att jag glömde väskan hemma och därmed åkte till jobbet utan pengar och plånbok. Glömde även solbrillor, lektion 1A i strävan efter att bli Kristen. Heh. Kom i alla fall ihåg Ivan, pluspoäng!


Nåväl. Nu har jag fått (låna) 800 kronor av en kollega och jag funderar seriöst på att köpa mig lite fräcka halsband? Hittade ett i en kollegas låda på jobbet och "lånade" lite. Hehe. Om cirka två dygn får jag min efterlängtade mens och därmed är denna pms-psykos officiellt över. Tills dess bjuder jag frikostigt på det här patetiska försöket att bli lite mer cool som en 27-åring Hollywoodstjärna.


(notera: lager på lager, uppknäppt översta jeansknapp, halsband!)

(skjut mig nu)

(ps. borde jag skaffa lite fler tatueringar?)1 kommentar:

R. sa...

Jag känner, gjört!!
Utan att känna dig så upplever jag att du har grundmaterialet. (Dvs. tycker att du verkar cool) Dessutom så bestämmer du om du vill ha kepsen bakochfram, inte din ålder.
Efter en livsomvälvande upplevelse så bytte jag helt stil. Inte uttänkt utan bara att jag kände att jag var någon annan.
Så kan det gå!